Livia Moldovan și Gabriela Dănilă

Două absolvente de la Cluj in top 10 pe țară la intrarea in avocatură

Doua absolvente de anul acesta de la Facultatea de Drept UBB Cluj sunt in primii zece candidati admisi in profesia de avocat, ca stagiar.

Livia Moldovan este pe locul 3 pe lista mediilor pe plan national de la examenul de intrare in avocatura cu un punctaj total de 91, iar Gabriela Dănilă este pe locul 8 cu un total de 89 de pucte la cele cinci materii.

Ambele tinere sunt din Bistrita si au dat examen pentru intrarea in Baroul Cluj.

image“Incă sunt într-o stare de euforie. Mă așteptam să intru, am muncit foarte mult în ultimul an și este cu siguranță o încununare a eforturilor depuse, însă este totuși o surpriză faptul că am reușit să fiu a treia din țară și prima din Cluj” a declarat Livia Moldovan pentru Clujust.ro

“Subiectele mi s-au părut destul de accesibile, cu excepția procedurii civile, dar asta e deja de notorietate.”, a precizat tânăra.

imageSi Gabriela Dănilă spune că cel mai greu a fost la procedura civila: “A fost un examen destul de dificil, in special la procedura civila, Dar cred ca 4 ani de Drept la Babes plus un examen de licenta din drept civil si drept penal au ajutat pentru a obtine acest rezultat.”

Vezi aici lista candidatilor admisi in ordinea mediilor pe tara

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

 

Comments

comentarii

Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult
Cea de-a treia zi de distracție și muzică pentru participanții la Electric Castle. La fel ca în celelalte două zile de festival, vineri, artiştii vor fi pregătiți să facă un mare show.... Citește mai mult

Lasă un răspuns