fbpx

Dosarul “Măceșului”, repus pe rol din cauza că s-a îmbolnăvit judecătorul

Mult așteptata pronunțare în procesul de contencios administrativ privind blocurile de pe strada Măceșului nu avut loc nici în 19 ianuarie, dosarul fiind repus pe rol din cauză că s-a îmbolnăvit judecătorul.

Instanța Tribunalului Maramureș, unde procesul este strămutate, a fixat următorul termen pentru data de 6 martie. Asta după ce dosarul era în pronunțare din 23 noiembrie.

Solutia pe scurt: “Repus pe rol: Având în vedere amânarile în pronuntare succesive precum si absenta titularului de complet, aflat în concediu medical, pâna la sfârsitul lunii ianuarie 2017, existând si posibilitatea prelungirii acestui concediu, în temeiul art.123 alin.3 din Hotarârea CSM nr.1375/2015 repune cauza pe rol si fixeaza termen de judecata la data de 06.03.2017, pentru când se vor cita partile.”

Hotărârea CSM 1375/2015 pentru aprobarea Regulamentului de ordine interioară al instanțelor judecătorești prevede la articolul 123 alineatul 3: ”În cazul în care după amânarea pronunțării, oricare dintre membrii completului este în imposibilitatea de a participa la deliberări, ceilalți membri ai completului pot lua măsuri pentru o nouă amânare a pronunțării sau, în cazul în care imposibilitatea de a participa la deliberări este permanentă sau de lungă durată, pentru repunerea cauzei pe rol”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina