Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Doru Țuluș despre actualul DNA: ”Relații interumane zero, atmosferă infernală”
Doru Țuluș (sursa foto national.ro)

Doru Țuluș despre actualul DNA: ”Relații interumane zero, atmosferă infernală”

Procurorul Doru Țuluș a declarat, într-o emisiune TV, că a lăsat un DNA în care sunt ”relații interumane zero, atmosferă infernală”. Țuluș a mai spus că este pregătit pentru orice, inclusiv arestarea sa.

Procurorul Doru Ţuluş a mărturisit la România TV că se aşteaptă la orice în cazul său: “Se poate intampla orice. Dupa ce am vazut comunicatul de ieri, cunoscand omul, vazand comunicatul mi-am dat seama ca absolut orice se poate intampla. (…) Sunt pregatit pentru absolut orice. Stiu mai bine decat oricine cu cine am de-a face.”

Întrebat dacă se aşteaptă la o cerere de arestare pe numele său. “Daca ma astept…asta presupune viitorul apropiat. Mai degraba da. Daca e sa fiu transant, mai degraba da.”, a răspuns procurorul de la Parchetul Înaltei Curți.

 

Pus de moderatorul emisiunii să descrie în câteva cuvinte relațiile interumane și atmosfera din DNA astăzi, Doru Ţuluş a spus tranșant:”relații interumane zero, atmosfera infernală, așa am lăsat-o eu”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina