fbpx

Doliu în presa clujeană de Paște. Un tânăr cameraman a murit într-un accident

Cameramanul TV Rareș Râșnoveanu și-a pierdut viața, la doar 24 de ani, într-un tragic accident de mașină.

Accidentul a avut loc în seara primei zile de Paște pe drumul național 1, pe raza comunei Căpușu Mare. Tânărul nostru coleg a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor. Mașina a fost distrusă în totalitate. Rareș, originar din Huedin, se afla singur în mașină.

Rareș Râșnoveanu a început să lucreze de tânăr la televiziunea locală Alpha TV Cluj, după care a trecut pe la Realitatea TV și B1 TV, iar acum era operator imagine la Digi Sport. Colegii au numai cuvinte de laudă despre el. Prietenii, colegii și toți care l-au cunoscut scriu mesaje de adio pe pagina lui de Facebook.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!

Inmormantarea are loc miercuri, 15 aprilie, ora 13, la Huedin.

Comunicatul IPJ Cluj

”La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, pe  DN1 E60, pe raza comunei Căpuşu Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Un tânăr de 24 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN1 E60, înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto ar fi efectuat o manevră de depăşire a autoturismului din faţă, într-o curbă, iar la reîncadrare pe banda sa de mers ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto.”, au precizat reprezentanții poliției clujene.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. Tinerete fara cap si viteza bato vina.

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!