fbpx

Doliu în justiția clujeană. S-a stins un fost magistrat militar și avocat

Doru Andrieș, fost magistrat militar și fost asociat în societatea de avocatură Iordăchescu și Asociații, s-a stins din viață.

”Cu profundă durere şi sincere regrete, anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care a fost prietenul și colegul nostru, Doru Andrieş.

“Știu că sunt momente în viața noastră când cuvintele sunt prea goale ca să poată descrie ce simțim cu adevărat. Știu că a venit clipa despărțirii de un OM, pe numele lui Doru Andrieș, pe care aș fi vrut să-l am mereu în preajma mea. Știu că a plecat dintre noi OMUL Doru Andrieș, cu ochii lui pătrunzători și plini de înțelepciune. Știu că Doru Andries a fost OMUL care și-a iubit, fără limite, familia, soția și copii, țara și haina militară. Știu că era mândru de țara sa. Știu că onoarea, cinstea și dragostea sa față de profesia de magistrat l-au însoțit pe OMUL Doru Andrieș în periplul efemer al carierei sale. Știu că tristețea mă copleșește acum la ceas de despărțire de OMUL Doru Andrieș! Cuvintele sunt prea puține pentru a spune cine a fost OMUL Doru Andrieș. Dormi în Pace Doru!”, a transmis avocatul Eugen Iordăchescu

Andrieş Dorel a fost din 2010 până în 2019 avocat asociat al Societății Civile de Avocați “Iordăchescu și Asociații”, a ocupat funcția de Specialist al Comisiei mixte Parlamentare de adoptare a Codului penal şi al Codului de Procedură penală (2009-2010), a fost Membru în Comisia de elaborare a noului Cod de Procedură Penală (2007), Director Adjunct al Direcţiei Instanţelor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (2006 – 2008), Preşedinte al Tribunalului Militar Cluj (2003 – 2007), Judecător militar (1991 – 2008) și Procuror militar (1986 – 1991).

Comments

comentarii

Lasă un răspuns