clujust.ro

Doi tineri traficanți de droguri, descoperiți de polițiștii clujeni după ce au fost opriți în trafic pentru că mergeau haotic

Doi tineri, de 20 și 21 de ani, au fost prinși cu mai multe tipuri de droguri în mașină după ce au fost opriți pe o stradă din Cluj-Napoca pentru că circulau haotic.

”În fapt, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 03.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au interceptat în trafic un autoturism condus haotic pe Aleea Detunata din municipiu.

Întrucât în timpul verificării documentelor, atât conducătorul auto, cât și pasagerul manifestau un comportament suspect, existând bănuiala că aceștia ar deține bunuri interzise sau supuse confiscării, polițiștii i-au controlat pe aceștia, dar și autovehiculul.

Astfel că, în urma controlului, au fost descoperite două borsete, un ghiozdan și un pachet de țigarete, în care s-ar fi aflat mai multe plicuri cu substanță susceptibilă de a avea efecte psihoactive, 250 de grame de cannabis, un cântar electronic, ciuperci halucinogene, 11.650 de lei, 270 de euro și 30 de lire sterline.  

Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, care, la data de 12 octombrie a.c., au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară și 2 mandate de aducere emise pe numele celor doi.

În urma perchezițiilor desfășurate la locuințele acestora, au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 12.900 de lei, 735 de euro, 70 de dolari americani, un telefon mobil, un hard-disk, un grinder, 4 comprimate și 3 grame de cannabis.”, a transmis IPJ Cluj.

La data de 12 octombrie, cei doi tinei au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, aceștia fiind bănuiți pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Comments

comentarii

Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult
Bugetul Floreștiului pentru anul 2023 a fost adoptat, fiind cel mai generos buget din istoria comunei. Proiectele dedicate infrastructurii educaționale și dezvoltării zonelor verzi ocupă o parte însemnată a capitolului de investiții, care beneficiază de peste 15 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!