fbpx

Doi tineri sportivi din Cluj, arestați pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri sportivi, un jucător de fotbal de la CS Arieșul Mihai Viteazu și o atletă de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, au fost arestați preventiv pentru vânzare de substanțe psihoactive.

”La data de 08.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus  reținerea a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că  în perioada aprilie-mai 2024,  aceștia au procurat, deținut,  manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive  (2-CMC).

În ziua de 07.05.2024, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant în timp ce deținea și transporta peste 500 grame de substanță psihoactivă (2-CMC) destinată vânzării.”, a transmis DIICOT.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a admis propunerea de arestare preventivă a inculpaților Călin Cosmin P. și Sorana Yotis R. pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns