fbpx

DIICOT Maramureș a reținut 2 suspecți pentru că au cultivat 8 plante de cannabis și au deținut 3,7 grame cannabis.

DIICOT Maramureș a reținut 2 suspecți acuzați de trafic de droguri de risc pentru că au cultivat 8 plante de cannabis și au deținut 3,7 grame cannabis.

”La data de 08.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai-octombrie 2020, doi suspecți au cultivat și întreținut 8 plante de cannabis cu masa totală de aproximativ 2,8 kilograme și au deținut în vederea consumului propriu cantitatea de 3,7 grame cannabis.

La data de 09.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat un număr de o percheziție domiciliară și două percheziții auto, în urma cărora au fost ridicate plantele de cannabis, o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder și mai multe recipiente.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns