fbpx

Dialog halucinant între șoferița care a ucis patru oameni și procuror după schimbarea încadrării juridice

Șoferița de 38 de ani care s-a urcat băută la volan și a curmat 4 vieți a fost audiată după ce i s-a schimbat încadrarea juridică în omor calificat. Inculpata i-a spus procurorului că nu-și amintește nimic și a fost arogantă. Femeia se află în arest din 17 iunie.

Procuror: Doriți să dați declarație având în vedere noua încadrare juridică a faptelor?

Inculpată: Vreau să știu în ce cont virez banii.

Procuror: Ați înțeles de ce vă aflați aici? În urma expertizei psihiatrice medicii specialiști au stabilit că ați comis faptele cu discernământ. Ați înțeles acest lucru?

Inculpată: Da, eu am discernământ tot timpul.

Procuror: În legătură cu evenimentul din acea noapte doriți să povestiți ce s-a întâmplat?

Inculpată: Nu, pentru că nu știu ce să vă povestesc.

Procuror: Nu vă amintiți sau nu doriți să povestiți?

Inculpată: Nu îmi amintesc.

Procuror: Vă amintiți dacă ați băut înainte de eveniment?

Inculpată: Nu, nu îmi amintesc nimic, nu știu despre ce vorbiți.

Procuror: De ce zâmbiți, este amuzant?

Inculpată: Da, cât timp nu știu despre ce vorbiți, îmi vine să râd.

Potrivit Realitatea.net, declaratia femeii vine in contextul in care a fost acuzată de omor calificat. Familiile celor 4 victime vor o despăgubire de peste 10 milioane de euro de la soferiță, de la asigurator și firma la care bărbații lucrau.

În nopatea de 16 spre 17 iunie, Adina Iuliana Ghervase conducea cu viteză dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări. Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital.

Comments

comentarii

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” de la o echipă din Bulgaria.... Citește mai mult
La aproape o săptămână distanță de la moartea misterioasă a artistei DJ Lalla, apar noi detalii din anchetă. Polițiștii iau în calcul ipoteza unui act suicidar sau unui accident, fără intervenţia altei persoane.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!