fbpx
Zona de unde a fost răpită tânăra

Detalii în cazul tinerei răpite din casă și sechestrată în Mănăștur

Detalii în cazul tinerei de 19 ani, care a fost răpită din locuință de doi tineri și o altă tânără, care au dus-o într-un apartament din cartierul clujean Mănăștur.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Clujust.ro că răpitorii și tânăr nu se cunoșteau, însă cei trei puseseră ochii pe ea după ce au văzut-o de mai multe ori în zona depozitului de fier vechi de pe strada 1 decembrie 1918 din Cluj-Napoca. Tânăra răpită ieri seară locuiește în condiții precare într-o baracă, iar răpitorii obișnuiau să ducă fier vechi la centrul din zonă.

Din primele informații, se pare că tânăra de 19 ani a fost răpită în scopul intreținerii de relații sexuale. Familia fetei a fost cea care a anunțat autoritățile. Polițiștii au văzut pe o cameră video de supraveghere din zonă taximetrul în care a fost forțată fata să urce și au contactat compania de taxi. Astfel, anchetatorii au ajuns la apartamentul de pe strada Mehedinți, din cartierul Mănăștur, unde era ținută.

Făptații, o tânără de 20 ani din Cluj-Napoca și doi bărbați de 20, respectiv 34 ani, din Cluj-Napoca și comuna Vultureni, sunt acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar procurorul de caz urmează să decidă dacă va înainta propunere de arestare preventivă sau nu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina