fbpx

Expertiză grafoscopică în dosarul de insolvență al clubului CFR

Judecătorul sindic din dosarul clubului CFR a cerut mai multe acte de la jucătorul Denilson Gabionetta, care acuză reprezentanții echipei că i-au falsificat semnătura pe un act prin care el ar renunța la pretenții financiare, în vederea efectuării unei expertize grafoscopice.

”Dispune citarea creditorului Gabionetta Denilson, atât la domiciliul procesual ales, cât si prin B.P.I., cu mentiunea „ în vederea solutionarii contestatiei împotriva tabelului preliminar sub aspectul definitivarii creantei”si cu mentiunea de a se prezenta la termenul de judecata urmator pentru a semna în fata instantei, iar în cazul în care nu se va putea prezenta la termenul urmator sa trimita la dosar pentru acel termen, în original, specimene de semnatura apartinându-i, date în fata unui notar public din tara în care îsi desfasoara activitatea în prezent, respectiv 2 semnaturi date în picioare si 2 semnaturi date în pozitia asezat si sa precizeze daca acelasi tip de semnatura pe care îl foloseste în prezent îl folosea si în anul 2014, inclusiv în data de 12 iunie 2014 si ulterior acelei date.

Totodata se va solicita contestatorului sa trimita la dosar, în original, scripte pentru comparatie în vederea administrarii probei cu expertiza grafoscopica, scripte de comparatie constând în acte având data certa, acte oficiale sau contracte semnate în trecut cu anumite institutii financiar-bancare si sa comunice daca întelege sa achite costul expertizei grafosopice. Se va face un referat telefonic catre Laboratorul de Criminalistica de pe lânga Tribunalul Cluj pentru a afla costul unei expertize grafoscopice.”, se arată în minuta încheierii de la ultimul termen de judecată.

Detalii despre cazul fostului jucător de la CFR puteți citi AICI

Comments

comentarii

Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult
Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident grav produs luni dimineața în localitatea Luna din județul Cluj.... Citește mai mult
Răzvan Nedu și Alex Benchea, cei doi sportivi din Lotul Național de Paraclimbing care văd împreună 1% pleacă într-o nouă expediție pentru România.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!