fbpx
sursa foto mediafax.ro

Același jucător de la CFR, două semnături. Cine minte, cei de la club sau el?

Avocatul fostului jucător de la CFR Cluj, Denilson Gabionetta, a cerut astăzi, în dosarul de insolvență, ca reprezentanții clubului să prezinte originalul actului despre care jucătorul susține că este un fals.

Fostul jucător italian, Denilson Gabionetta, a solicitat înscrierea în tabelul creditorilor cu suma de 105.000 euro. Până și administratorul judiciar a recunoscut că nu a fost plătit, dar nu i-a acceptat cererea pentru că reprezentanții clubului de fotbal CFR au prezentat un act adițional prin care jucătorul ar fi renunțat la pretenții.

”Suma lunară asumată de CFR nu a fost achitată pe lunile Decembrie 2013 – Iunie 2014 (15.000 Euro x 7 Luni), totalizând un debit de 105.000 Euro. Desi nu a anexat un asemenea document la declarația de creanță, în evidențele CFR a fost identificat Actul Adițional din data de 12.06.2014 prin care parțile au stabilit ca nu mai au niciun fel de pretenții reciproce, financiare sau de alta natură, rezultate din sau în legatura cu Convenția Civilă nr. 17/26.07.2013. Prin urmare, CFR nu mai deține nicio datorie față de acest creditor.”, se arată în raportul administratorului judiciar.

Problema este că Gabionetta nu recunoaște semnarea actului adițional și susține că este semnat în fals, motiv pentru care a depus contestație la tabelul creditorilor în dosarul de insolvență. La termenul de astăzi de la Tribunalul Specializa, avocatul Vasile Roman, care îl reprezintă pe jucător, a cerut ca cei de la CFR să prezinte actul original, motiv pentru care procesul s-a amânat pe data de 19 iunie.

Semnătura de pe actul adițional invocat de CFR este vizibil diferită față de semnătura lui Gabionetta de pe convenția civilă încheiată în iulie 2013 cu clubul.

Mai jos puteți vedea actul complet, despre care jucătorul spune că el nu l-a semnat.

semnaturi-gabionetta-768x1024

act cfr gabionetta (1)

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina