fbpx
Acasă » AVOCATURA » Deschiderea Zilelor Baroului Cluj, sub semnul Centenarului. S-a semnat actul de înfrățire cu Baroul Varșovia FOTO/VIDEO

Deschiderea Zilelor Baroului Cluj, sub semnul Centenarului. S-a semnat actul de înfrățire cu Baroul Varșovia FOTO/VIDEO

Zilele Baroului Cluj, care anul acesta marchează împlinirea a 100 de ani de la înființarea la Cluj a primului barou de avocați românesc din Transilvania, au debutat cu o recepție la care a luat cuvântul și primarul Emil Boc. De asemenea, s-a semnat actul de înfrățire cu Baroul Varșovia, în prezența a doi avocați polonezi.

Decanul Baroului Cluj, Flavia Maier, a luat cuvântul în dechiderea evenimetului aniversar pentru Baroul Cluj. Aceasta le-a invitat alături de ea pe fostele decane Maria Giurca, prima femeie decan al Baroului Cluj, și Ioana Gidro Stanca. Cele două au primit buchete de flori în semn de apreciere pentru activitatea lor.

Primarul Emil Boc a început cu o glumă despre faptul că a rămas avocat stagiar și a recunoscut că administrația locală generează multe procese.

Avocatul Mirel Ionescu a prezentat o scurtă istorie a Baroului Cluj.

Galerie foto:

Decanul Baroului Cluj, Flavia Maier, și avocatul Mariusz Maciejewski din Baroul Varșovia au semnat actul de înfrățire între cele două organizații. De asemenea, oaspeții polonezi au primit daruri de la clujeni. Relația cu avocații din Varșovia a fost „cimentată” de Călin Iuga, consilier în Baroul Cluj, cel care în 2016 era primul avocat român la o conferință profesională organizată de baroul polonez.

Urmează în 30 și 31 mai două conferințe profesionale interesantă, la prima din ele fiind speakeri nu mai puțin de șase judecători de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Decana Flavia Maier ne-a dat mai multe detalii:

https://www.youtube.com/watch?v=_Rrsdb1SgzI&t=18s

Comments

comentarii

Lasă un răspuns