fbpx

Demisie de răsunet din Consiliul Baroului Cluj

Consilierul Mihai Neamț, avocat cu vechime în Consiliul Baroului Cluj, și-a dat demisia recent din for. Consiliul a fost convocat azi pentru a valida înlocuitorul său.

Contactat de Clujust, avocatul Mihai Neamț a spus că deocamdată nu dorește să vorbească despre motivele demisiei.

Sursele Clujust spun că demisia are legătură cu un referat întocmit de consilierul Dan Chertes, șeful comisiei de disciplină din Consiliul Baroului Cluj. Chertes s-a autosesizat pe motiv că Neamț ar fi devoalat o bârfă a secretarei Consiliului, Ioana Hudrea, postată pe grupul de WhatsApp al Consiliului. Mai exact, Mihai Neamț ar fi transmis comentariul făcut de Hudrea despre vestimentația unei avocate dintr-o poză de pe Clujust celei vizate. Așadar, Chertes s-a transformat în ”procuror” și a întocmit un adevărat ”rechizitoriu”, în care ”martorii acuzării” sunt decanul Flavia Maier și consilierul Voicu Sârb. În ultima vreme, această triadă a început să se impună în consiliu și chiar să verifice la ce dau like și share avocații pe Facebook.

Cel care îl va înlocui pe Neamț este avocatul Mirel Ionescu, care le ultimele alegeri a avut număr de voturi egal cu mai tânăra colegă Flavia Barbur, dar aceasta este în concediu de maternitate.

Amintim că imediat după alegeri, din Consiliu a mai demisionat cunoscutul avocat Călin Budișan, care a fost înlocuit de Anca Baciu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns