fbpx

Decanul Baroului Cluj cere tuturor instanțelor și parchetelor din județ să nu mai sune avocații cu numere ascunse

Decanul Baroului Cluj, Flavia Maier, a trimis o adresă către toate instanțele și parchetele din județ, dar și către Inspectoratul de Poliție, în care cere ca avocații să nu mai fie sunați cu numere ascunse.

Decanul își motivează prin ”problemele semnalate de avocați în multiple ocazii cu privire la modul în care sunt apelați de către persoane din cadrul instituțiilor dvs – de pe numere de telefon neafișate sau prin centrale telefonice”

În adresa către instanțele și organele de urmărire penală din județul Cluj se arată: ”Vă rugăm să contactați de pe numere de telefon identificabile avocații desemnați pentru asigurarea asistenței judiciare sau cu care este necesară comunicarea în orice situație, astfel încât cei care nu sunt în măsură să răspundă la telefon să poată reapela.”

Considerăm că pentru celeritatea desfășurării actului de justiție și pentru asigurarea dreptului la apărare al justițiabililor este esențial ca obstacole precum imposibilitatea apelării numerelor ascunse să fie depășite, iar legătura dintre părți să se poată realiza în ambele sensuri.”, se arată în adresa semnată de Flavia Maier.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina