fbpx

Dealerul lui Vlad Pascu spunea în video înainte de percheziții: ”V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aştept”

Principalul dealer de droguri din dosarul în care e și Vlad Pascu, cel care a ucis cu mașina doi studenți la 2 Mai, i-a invitat pe poliţişti  la el acasă, cu câteva ore înainte de percheziţiile efectuate în cadrul operaţiunii Hidra.

Într-un clip video postat, noaptea trecută, pe Instagram, tânărul Tudor Duma, cunoscut drept “Maru”, apare în mijlocul unui bulevard din Bucureşti în timp ce se laudă cu hainele şi încălţămintea.

La finalul clipului video, suspectul principal în dosarul de trafic de droguri deschis după accidentul de la 2 Mai produs de Vlad Pascu a transmis o invitaţie către poliţişti. După câteva ore, poliţiştii au făcut o percheziţie în casa sa.

”Astia vor sa ma incalte … nu stiau ca doar @mikeamiri poate”, a postat tânărul.

O pereche de adidași marca Mike Amiri costă 2.000 – 3.000 de lei.

“Bă, eu sunt regele la toate cartierele. Aţi înţeles? Îmi cer scuze la Amiri-urile astea, jacheta asta costă cât maşinile părinţilor voştri, bă, aţi înţeles? Aici, în mijlocul străzii.

Ăştia zic că nu ies din casă. Bă, unde sunteţi? V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aştept”, a fost mesajul transmis de tânăr într-un clip video postat, noaptea trecută, pe Instagram, potrivit Antena 3.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!