fbpx

De ce s-a lăsat de avocatură celebra bloggeriță Ana Morodan: ”a fost viața reală și marea școală a vieții mele”

Antreprenoarea Ana Morodan, supranumită ”Contesa internetului” după succesul ca bloggeriță, a vorbit într-un podcast recent despre fosta ei profesie, cea de avocat. Aceasta a profesat un an și jumătate în Arad.

”Pe mine avocatura m-a format. Hai să fim serioși! Asta ce facem noi acum, toată mondenitatea asta … este o l…ă. Sunt într-o perioadă în care mi se pare că mă joc. Adică fac niște poze, le pun pe Instagram, vorbesc cu niște clienți. Ok, înțeleg importanța oricărui client, dar față de ce am văzut în avocatură, unde consider că a fost viața reală și marea școală a vieții mele, industria asta nu se compară. Adică, ce-s mondenismele astea?”, a spus Ana Morodan în podcastul lui Mihai Morar.

Bloggerița s-a mutat la București la vârsta de 26 de ani. ”Nu poți să fii avocat și să rămâi și cu inocența. În avoatură vezi viața reală și vezi oamenii cum sunt și vezi instinctele primare.”, spune ea acum.

Ana Morodan a explicat de ce s-a lăsat de avocatură: ”În primul rând, am renunțat la avocatură pentru că nu mai suportam birocrația. Asta e foarte important. Nu am renunțat la avocatură pentru antreprenoriat. Și doi: Eu am ales să mă fac antreprenor, nu am ales să mă fac blogger, nu-mi place să socializez cu oamenii. Eu am văzut pur și simplu că afară există un pattern de business în această bloggereală și am văzut că în România nu există niciun blogger de stil personal. Și atunci am făcut eu asta. Eu am făcut-o din start cu triggerul de a face bani”

Ana Mordona a mai vorbit despre avocatură într-un interviu pentru QMagazine, în care a spus că a profesat  un an şi jumătate. ”Am fost avocat specializat în drept civil, pe divorţuri. Cred că de aceea nu mi-aş dori să mă căsătoresc acum, deşi am o relaţie perfectă.”, a spus ea. A avut circa 80 de clienți care au divorțat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns