fbpx

Danileț a dezvăluit cum au fost eradicate fraudele de la examenul pentru INM

Judecătorul Cristi Danileț a dezvăluit, în cadrul unui Q&A după un film despre corupție la TIFF, cum au fost eradicate fraudele de la examenul pentru INM când el era în CSM.

”Pe acești copii care fraudează în timpul liceului, îi regăsim în facultăți. Ca studenți, în foarte multe facultăți, inclusiv facultăți de drept, se copiază pe rupte. Din păcate, o parte din cei care copiază se prezintă la examenul de admitere pentru Institutul Național al Magistraturii.

Am făcut parte dintr-un CSM care a descoperit, practic de la mine a pornit acea măsură, am descoperit că suntem fraudați la INM și probanil am fost fraudați ani de zile, cu metode speciale de interceptare și comunicare. Adică e vorba de studenți care foloseau căști și microcamere cu care filmau subiectele de tip grilă, le transmiteau la cei de afară. Afară erau câte patru pe materii, făceau testul grilă și trimiteau în cască răspunsurile.

În 2012 am descoperit primele cazuri de fraudă, am vorbit cu colegii din CSM și am introdus aparate de bruiere.

Despre fraude la examenul pentru INM la minutul 04.30

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina