fbpx

Dacă vreți un Fiat 500 sau un Mercedes ale Elenei Udrea, trebuie să vă înscrieți la licitația ANAF

ANAF vinde două mașini aparținând fostului politician și ministru Elena Udrea, respectiv o limuzină Mercedes S500 și un micuț Fiat 500, precum și mai multe terenuri situate în apropierea lacului Străulești, arată Profit.ro.

Fiscul cere 7.158 euro pentru simpaticul Fiat 500 din 2012 şi 7.685 euro pentru Mercedes Benz S500 ce are 17 ani vechime.. Cea mai mare parte a banilor ar trebui, însă, să vină de pe cele şase terenuri, pentru care ANAF încearcă să obţină cel puţin 793.447 euro, preţ care include TVA.

Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade.

Elena Udrea execută în prezent o pedeapsă de şase de închisoare, în urma condamnării în dosarul Gala Bute.

Comments

comentarii

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu atacantul olandez Elvis Manu. Jucătorul în vârstă de 30 de ani vine la ”U” de la o echipă din Bulgaria.... Citește mai mult
La aproape o săptămână distanță de la moartea misterioasă a artistei DJ Lalla, apar noi detalii din anchetă. Polițiștii iau în calcul ipoteza unui act suicidar sau unui accident, fără intervenţia altei persoane.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!