clujust.ro

Dacă vreți un Fiat 500 sau un Mercedes ale Elenei Udrea, trebuie să vă înscrieți la licitația ANAF

ANAF vinde două mașini aparținând fostului politician și ministru Elena Udrea, respectiv o limuzină Mercedes S500 și un micuț Fiat 500, precum și mai multe terenuri situate în apropierea lacului Străulești, arată Profit.ro.

Fiscul cere 7.158 euro pentru simpaticul Fiat 500 din 2012 şi 7.685 euro pentru Mercedes Benz S500 ce are 17 ani vechime.. Cea mai mare parte a banilor ar trebui, însă, să vină de pe cele şase terenuri, pentru care ANAF încearcă să obţină cel puţin 793.447 euro, preţ care include TVA.

Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade.

Elena Udrea execută în prezent o pedeapsă de şase de închisoare, în urma condamnării în dosarul Gala Bute.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!