Curtea de Apel Cluj începe anul 2017 cu o nouă secție

Curtea de Apel Cluj începe anul 2017 cu o nouă secție, a IV-a, de litigii de muncă și asigurări sociale.

Statutul de funcții și de persoanl al Curții de Apel Cluj a fost modificat recent prin Ordin al ministrului Justiției, astfel că față de secțiile I civilă, a II-a civilă (unde se judecă procese comerciale), a III-a de contencios administrativ și fiscal și secția penală, a apărut secția a IV-a pentru litigii de muncă și asigurări sociale. Aceasta din urmă este formată din 11 judecători, care până acum erau la secția I.

Președintele noii secții este judecătorul Sergiu Cătălib Boboș. În 20 decembrie, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât: ”Numirea în funcţia de preşedinte al Secției a IV-a pentru litigii de muncă şi asigurări sociale a Curţii de Apel Cluj a domnului judecător BOBOŞ SERGIU-CĂTĂLIN, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data emiterii Ordinului ministrului justiţiei de modificare a statului de funcţii şi de personal al Curţii de Apel Cluj, privind transformarea unui post de judecător, funcţie de execuţie, în post de judecător, preşedinte de secţie.”

Sergiu Boboș a promovat la Curtea de Apel Cluj, în 2009, de la Judecătoria Bistrița.

Curtea de Apel Cluj începea și anul 2016 cu o nouă organizare, mai exact desprinderea din secția a II-a a celei de-a III-a de contencios administrativ și fiscal, care este condusă de Liviu Ungur.

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns