Cum a fost la Cupa Avocaților la fotbal. Baroul Cluj a pierdut finala dramatic la penalty-uri cu Baroul Timiș GALERIE FOTO

Echipa de fotbal a Baroului Cluj a pierdut la loviturile de departajare finala cu Baroul Timiș de la Cupa Avocaților, care s-a terminat 0-0 după timpul regulamentar. A fost un meci tensionat, cu mult faulturi, chiar și un cartonaș roșu pentru căpitanul celor din Timiș. Aceștia au câștigat cu ajutorul portarului, care a și fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Cupa Avocaților ediția Cluj-Napoca 2024 a fost cel mai mare turneu de acest gen de până acum, cu 32 de echipe din toată țara și una din Chișinău. S-au jucat câte trei meciuri în paralel la baza sportivă Transilvania. Echipele au fost formate din 5+1 jucători și s-au jucat reprize de câte 12-15 minute, iar în finală de 20.

Baroul Cluj a avut două echipe, din care Baroul Cluj 1 a ajuns în finală. În faza grupelor, prima echipă a câștigat toate meciurile fără să primească gol.

Decana Baroului Cluj, Flavia Maier, a susținut echipa de pe margine alături de șefa INPPA Cluj, Gidro Stanca, cea care a spus în glumă că este fiica stadionului CFR, adică a doctorului Constantin Rădulescu.

După o semi-finală în care a spulberat Baroul Dolj cu 5-0, echipa Baroul Cluj 1 a jucat finala contra echipei Baroului Timiș. Aceasta s-a specializat în câștigarea meciurilor la penalty-uri, după 0-0, având un portar bun. Așa au trecut mai departe și în cele două meciuri eliminatorii dinainte de finală.

Finala a fost un meci tensionat, în care clujenii au alergat după gol, iar timișorenii au făcut tot posibilul să-i blocheze. S-a jucat dur, cu multe faulturi de ambele părți și un cartonaș roșu în tabăra timișoreană.

S-a ajuns la loviturile de departajare, la care jucători de ambele părți au ratat, spre disperarea coechipierilor și a susținătorilor. În cele din urmă, Baroul Timiș a câștigat cu 2-1 la penalty-uri și a pus mâna pe Cupa Avocaților ediția 2024 Cluj-Napoca.

Echipa câștigătoare din Timiș a dedicat victoria avocatului Alexandru Marcu, care acum 5 ani, la vârsta de 34 de ani a suferit un atac vascular cerebral, cu consecințe foarte grave.

Finalista Baroul Cluj

Pe locul 3 s-a clasat echipa Baroului Dolj.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Cristian Kilin din rândul clujenilor.

Cel mai bun portar a fost desemnat Ovidiu Rez de la Baroul Timiș.

Antrenorul echipei Baroului Cluj, avocatul Călin Budișan, a primit diplomă pentru implicarea în organizarea turneului.

Tot pentru organizare a primit diplomă și avocatul Voicu Sârb, responsabil cu protocolul la Baroul Cluj.

La finală a fost prezent și președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, Traian Briciu (cu șapcă în centrul imaginii de mai jos).

Comments

comentarii

Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult
Cea de-a treia zi de distracție și muzică pentru participanții la Electric Castle. La fel ca în celelalte două zile de festival, vineri, artiştii vor fi pregătiți să facă un mare show.... Citește mai mult

Lasă un răspuns