fbpx

Cui aparține Ferrari-ul distrus la Cluj și ce avocat era pasager în el

Imaginile cu Ferrari-ul distrus pe drumul național dintre Turda și Cluj-Napoca au făcut înconjurul internetului. Clujust vă spune că mașina aparține unui controversat afacerist din Câmpia Turzii, care a stat și în spatele gratiilor. Pe locul din dreapta era un avocat.

Acum două zile, un Ferrari s-a izbit de parapetul care separă sensuril de mers în zona localității Copăceni după ce ar fi intrat în acvaplanare. Dauna la bolidul de lux este totală.

Acesta aparține lui Adrian Pușcaș, cel care în 2011 era cercetat penal pentru că a cumpărat marfă de peste 490.000 de lei, de la societăţi din Câmpia Turzii, apoi n-a mai achitat banii. A fost un dosar penal cu mai multe persoane și firme, în urma căruia a stat 3 ani închisoare. Firma Puscas Adrian Constructii nu era pe numele lui, ci era deținută de un anume Toader Coman.

Sursele noastre spun că Pușcaș mai are Ferrari și un Bentley, deși nu are nicio activitate la vedere. Recent, ar fi deschis o firmă pe numele altei persoane, la fel cum avea acum 13 ani, și care ar fi paravan pentru activități de cămătărie.

În mașina implicată în accident era pasager avocatul Adrian Spătariu din Baroul Cluj, care este încă în spital. Acesta se ocupă de contractele pe care le încheie firma lui Pușcaș.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni. În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate.

Doi bărbați, conștienți și cooperanți, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a transmis ISU Cluj în 9 mai.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns