fbpx

CSM înaintează către Iohannis pensionarea celebrului judecător Ionuț Matei

CSM a aprobat, astazi, cererile de pensionare a 16 judecatori, intre care si Ionut Matei din completul care a pronuntat decizia in dosarul “Ferma Baneasa”

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind:

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.06.2021, a doamnei ROŞU ELISABETA, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)

2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2021, a doamnei GRECU MĂDĂLINA-ELENA, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)

3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2021, a domnului VIZIRU GABRIEL, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)

4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.06.2021, a doamnei BACIU MONA MAGDALENA, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)

5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.06.2021, a domnului MATEI IONUȚ MIHAI, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (unanimitate)

6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei SÎRBU GEORGETA, judecător la Curtea de Apel Bucureşti. (unanimitate)

7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei FLORESCU VIOLETA, judecător la Curtea de Apel Craiova. ( 8 Da, 1 nul)

8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei FELDIOREANU MARIANA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Bucureşti, detaşată la Consiliul Superior al Magistarturii. (unanimitate)

9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei DORNEANU CARMEN- GEANINA, judecător la Tribunalul Bacău. (unanimitate)

10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ENACHE CHIRATICA, preşedinte al Secţiei I civile a Tribunalului Constanţa. (unanimitate)

11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2021, a doamnei CĂLIN NINETA, judecător la Tribunalul Prahova. (unanimitate)

12. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2021, a doamnei HARHOI ALICE GABRIELA, judecător la Tribunalul Prahova. (unanimitate)

13. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.05.2021, a doamnei TOGAN CARMEN-DENISA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Braşov. (unanimitate)

14. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BONTEA RALUCA-OANA,
judecător la Judecătoria Craiova. (unanimitate)

15. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului MĂRGULESCU EMIL CLAUDIU, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Târgu Jiu, delegat judecător de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Târgu Jiu. (unanimitate)

16. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 30.04.2021, a doamnei judecător FULGA VIOLETA, preşedintele Secţiei pentru cauze civile a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea. (unanimitate)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns