fbpx

Crin Bologa despre corupția în pandemie: ”Poate s-a considerat că DNA lucrează de la domiciliu, nu am făcut așa ceva”

Șeful DNA, Crin Bologa, a vorbit la Europa Fm despre dosare in pandemie și a spus că în unele dosare sunt implicate persoane cu funcţii de conducere în statul român.

”Ne interesează corupția legată de pandemie pentru că este foarte grav ca unii de cetățeni cu funcții de conducere în statul român profită de această situație gravă și să se îmbogățească pe seama bolii, a suferinței oamenilor și chiar a morții acestora.”, a spus procurorul Bologa.

Potrivit acestuia, au rămas în anchetă în prezent un număr de 94 de dosare legate de pandemie.

”Sunt persoane importante de la diferite niveluri ale statului român, la nivel local dar și la nivel central”, a precizat șeful DNA.

Cât despre tipurile de infracţiuni comise în pandemie, acesta a declarat: ”În pandemie am avut două tipuri de dosare: unele au ca obiect corupția în legătură cu achizițiile pentru combaterea pandemiei, alte dosare au ca obiect infracțiuni de corupție profitând de starea de pandemie. Au apărut mai multe tipare, s-a profitat mult mai mult de restricții, poate s-a considerat că DNA lucrează de la domiciliu, nu am făcut așa ceva”.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns