fbpx

Corpurile în descompunere a doi soți au fost descoperite într-o locuință din cartierul Mărăști

După săptămâni bune de la decesul a doi soți cu vârste de aproximativ 65 de ani, rudele le-au descoperit cadavrele descompuse în apartamentul din Mărăști, str. Aurel Vlaicu.

Rudele unui cuplu soț-soție au descoperit cu ocazia unei vizite la locuința cuplului că cei doi soți erau decedați de ceva vreme, corpurile neînsuflețite ale acestora aflându-se în stare avansată de descompunere.

”La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil au fost găsite două persoane decedate. În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.

Potrivit surselor BZC, cel mai probabil bărbatul ar fi murit de foame, fiind imobilizat la pat, ca urmare a decesului anterior al soției care îl îngrijea și care a suferit un infarct, decedând în camera alăturată.

Sursa citată menționează că cei doi soți nu mai fuseseră vizitați de către rude din data de 8 martie 2021.

În vederea stabilirii cauzelor deceselor, cadavrele au fost transportate la IML Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns