Unul din barurile de la Electric Castle, din lăzi de bere albe Becks (foto Dacian Groza)

Contre între organizatorii EC și Untold pe tema barurilor din lăzi

Unul dintre organizatorii festivalului Electric Castle îi acuză pe cei de la Untold Festival că au furat conceptul de baruri din lăzi de bere. Reprezentanții Untold spun că ideea este veche în lume.

”Cum sa fii atata de lipsit de bun simt incat sa furi conceptul de baruri gandit de EC si sa te mai lauzi cu asta? Asta n-o mai inteleg”, a scris directorul artistic al EC, Teodor Negrea, pe contul lui de Facebook. Amintim că la Electric Castle, barurile au fost confecționate din lăzi de bere Becks, unul din sponsorii festivalului de la prima ediție. 

Negrea a urcat pe Facebook și o fotografie sugestivă cu un bar de pe Cluj Arena, unde va fi scena principală de la Untold, confecționat din lăzi Ursus.

lazi ursus untold bar

adrian chereji (1)”E un subiect pe care îl cunoaștem. Există argument la ceea ce au afirmat ei pe Facebook. E o idee care se implementează la nivel mondial. Dacă cineva și-o poate asuma, cu siguranță și-o poate asuma înainte de Electric Castle și înaintea noastră”, a replicat directorul de marketing al Untold, Adrian Chereji (foto)

”Au existat alte evenimente în lume, cu mult timp înainte, care au folosit același sistem de baruri. În niciun caz nu este o creație originală. O să avem însă creații originale la festival, începând cu decorul main stage-ului, instalații și proiecții pe perdea de apă, proiecții holografice, lucruri care sunt cu adevărat premiere în România”, a adăugat Bogdan Buta, directorul Untold.

Comments

comentarii

Mesaj RO-alert pentru oamenii din Tulcea. Soldații ruși au atacat cu drone granița României.... Citește mai mult
Miercuri, 7 august, de la 10:00 - 20:00, te așteptăm într-o călătorie la The Cheesecake House unde fiecare felie de cheesecake va ajuta educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.... Citește mai mult

Lasă un răspuns