fbpx
Pietre pe drumul județean din Sălicea

Consiliul Județean Cluj minte de se crapă pietrele neadunate de pe drumul județean

Consiliul Județean Cluj a emis, astăzi, 6 iulie, la ora 10, un comunicat în care anunța că s-a intervenit pentru curățarea unor drumuri județene de ce au adus șuvoaiele odată cu ploile torențiale. Așa bine au intervenit (sau nu) că la 12 km de Cluj-Napoca, în Sălicea, care apare în comunicat, drumul era plin de pietre aduse de apă de pe ulițele neasfaltate din lateralul drumului județean. Nici până la această oră (22) nu a fost curățat drumul, cu toate că este pericol pentru șoferi căci mașinile pot derapa în curbe pe acele pietre.

Comunicatul mincinos: ”Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în contextul fenomenelor meteorologice extreme din cursul zilei de miercuri, 5 iulie, au fost semnalate mai multe situații în care traficul rutier pe drumurile județene din zona de munte a fost îngreunat ca urmare a ploilor torențiale și a vijeliilor produse.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Cel mai important e faptul că la nivelul județului Cluj nu au existat drumuri județene blocate în urma ploilor din cursul zilei de ieri. Angajații noștri din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat au intervenit cu promptitudine și continuă să o facă chiar și  la această oră pentru completa degajare a tuturor drumurilor afectate”.

Astfel, în cursul zilei de ieri (5 iulie – n.red), angajații D.A.D.P.P. din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, au acționat cu utilaje și unelte specifice în vederea curățării carosabilului în zonele afectate, pe următoarele drumuri județene:

  • DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila, până în zona localității Filea de Sus
  • DJ 103K Căpușu Mare – Dângău – Râșca
  • DJ 107M, pe tronsonul Iara – Buru
  • DJ 107L, în zona localității Lita”

 

Comments

comentarii

Cu un palmares impresionant, un Oscar, un Golden Globe, cinci premii Grammy, Sam Smith vine pentru prima dată în România, la festivalul Untold. Legendarul trio Swedish House Mafia marchează o altă exclusivitate pregătită de creatorii Untold pentru ediția 2024.... Citește mai mult
Premierul Marcel Ciolacu a cerut, vineri, ministrului Educației, Ligia Deca, să propună criterii de performanță pentru creșterea salariilor profesorilor. Veniturile cadrelor didactice vor crește doar cu 13% la început de an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!