fbpx

Clujeanul Marius Balo a fost eliberat din penitenciarul chinez, dar încă nu poate veni în România

Profesorul clujean Marius Balo a fost eliberat, ieri, 27 martie, din Penitenciarul Shanghai după 8 ani de detenție pentru o fraudă de 80 de dolari.

După ce a fost nevoit să stea toți anii de pedeapsă în China, autorităție române nefiind capabile să-l transfere, Marius Balo, acum în vârstă de 41 de ani, are ghinion până la capăt.

Acesta avea bilet de avion pe ruta Shanghai – București – Cluj în data de 29 martie, dar zborul a fost anulat din cauză că Shanghaiul s-a închis ca urmare a înmulțirii cazurilor de coronavirus. Astfel, Balo, eliberat din penitenciar, a fost cazat de ambasadorul României în Republica Chineză, Vasilică Constantinescu, la un hotel și speră ca din 5 aprilie să poată zbura spre țara natală și spre Clujul iubit.

Clujust a scris în premieră de acest caz în 2018 AICI

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!