fbpx

Clujean luat la bătaie într-un magazin de un hoț de buzunare. VIDEO camere de supraveghere

Un clujean a fost luat la bătaie într-un magazin din Piața Ștefan cel Mare de către un hoț de buzunare pentru că a atenționat-o pe o femeie ce urma să fie furată. Bătaia a fost surprinsă de camerele video de supraveghere din magazin și postată pe Facebook. Poliția s-a sesizat din oficiu.

O femeie a postat pe contul ei de Facebook imaginile însoțite de comentariul: ”Sa ne intoarcem in Evul Mediu! Prin centrul Clujului, ora 16.30!”

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/mirabela.boca.3/videos/10202371623127837/” width=”500″ height=”300″ onlyvideo=”1″]

Poliţiştii clujeni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În fapt, la data de 18.10.2016, în jurul orei 16:30, în staţia de autobuz din Piaţa Ştefan cel Mare, din Cluj-Napoca, un cetăţean ar fi atenţionat o femeie cu privire la faptul că bărbatul de alături ar fi încercat să îi sustragă bunuri.

Drept urmare, bărbatul în cauză ar fi devenit recalcitrant, agresându-l pe cetăţeanul cu spirit civic. Totodată, acesta ar fi spart geamul unui magazin în care persoana vătămată ar fi încercat să se refugieze.

Deşi, până în prezent, persoanele vătămate nu au depus plângeri împotriva agresorului, poliţiştii s-au sesizat şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea acestuia la răspundere penală.”, a transmis printr-un comunicat IPJ Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj ”încurajează cetăţenii să vină în sprijinul poliţiştilor pentru prevenirea faptelor antisociale, luînd măsuri ferme faţă de cei care încalcă legea şi prezintă comportamente violente.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina