fbpx

Cluj Arena și Sala Polivalentă, în top 5 restanțieri la bugetul local. Au datorii uriașe!

Societățile Cluj Arena SA și Sala Polivalenta SA, care administrează stadionul și sala unde să ține festivalul Untold, sunt în primii cinci restanțieri la bugetul municipiului Cluj-Napoca cu sume deloc de neglijat.

Direcția Taxe și Impozite Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a întocmit la data de 31 iulie 2017 lista debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Municipiului Cluj-Napoca, pe care v-o prezentăm în continuare:

  1. Cluj Arena SA – 15,4 milioane lei
  2. RADEF RomaniaFilm Bucuresti SA – 3,68 milioane lei
  3. Cartierul Tineretului SA – 3,43 milioane lei
  4. Unirea SA – 1,7 milioane lei
  5. Sala Polivalentă SA – aproape 394.000 lei

Menționăm că topul oficial al direcției de taxe și impozite este un pic greșit, în sensul că au pus pe locul 5 Gormet SRL, deși are o datorie mai mică decât Sala Polivalentă.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Clujust.ro a solicitat Primăriei și Consiliului Județean sumele pentru care au fost închiriate cele două obiective pentru festivalul Untold și așteptăm răspuns.

Comments

comentarii

Un bărbat de 34 de ani a fost căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă în data de 22 mai. Acesta a fost găsit mort în comuna Chinteni.... Citește mai mult
Programul „Fugi în curtea școlii” a revenit în Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brâncuși" și Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activități sportive.... Citește mai mult

Lasă un răspuns