clujust.ro

Ciudat. Frații Tate, arestați și cu acuzații grave pe cap, merg pe mâna unui avocat de comercial

Celebrii frați Andrew și Tristan Tate, arestați preventiv sub acuzația de grup infracțional, trafic de persoane și viol, sunt reprezentanți de un avocat specializat în drept comercial. Acesta are în comun cu clienții dorința de imagine, fiind mare amator de premii oferite la diverse gale și de ținute foarte elegante.

Avocatul fraților Tate, care i-a însoțit și cu ocazia reținerii și arestării preventive, este Constantin Eugen Vidineac, care face parte din Baroul Brașov din anul 2007.

În 2021, în cadrul galei ,,I Success –Health, Beauty & Lifestyle  Awards” Constantin Eugen Vidineac a primit premiul Performanţă în avocatură.

În 2019, a fost premiat în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success”.

Pe lângă premiile, despre care se știe cum se acordă, avocatul este fan și al articolelor elogioase. Iar aparițiile de la TV, în care nu spune nimic, din ultimele zile sunt mană cerească.

Potrivit ziaruldebusiness.ro, a fost cadru didactic universitar al Universităţii “Transilvania” din Braşov – Facultatea de Drept, pe specializările – drept financiar, drept comunitar, drept constituțional, drept administrativ. Una dintre ariile sale de experienţă în consultanța juridică, consilierea clienților cu privire la tranzacțiile de afaceri şi revendicarea răspunderii, este domeniul comercial. În paralel cu activitatea de avocatură și-a îndreptat atenția spre publicarea unor articole în reviste de specialitate, precum și în volumele unor conferințe din România şi din străinătate, în calitate de autor sau coautor cu profesori și avocați din uniunea europeană. Cercetarea ştiințifică continuă să reprezinte unul din principalele sale interese, fiind implicat în proiecte de cooperare în cercetare (spre exemplu, cu Universitatea din Cadiz – Spania). A fost invitat în emisiuni de televiziune pentru a lămuri cu privire la situații constituționale controversate, fiindu-i recunoscută expertiza în acest domeniu. De la începutul carierei a reprezentat companii de renume de pe teritoriul României și nu numai, reprezentând fidel interesele clienților pe teritoriul Spaniei, Angliei, Franței, Luxemburgului și Germaniei.

Interesant de văzut dacă frații Tate își vor lua până la judecarea contestației împotriva arestării preventiv un avocat penalist.

Comments

comentarii

Întrebat care este poziția sa cu privire la acuzațiile de plagiat care afectează PNL, precum «cazul Bode», premierul Nicolae Ciucă și-a exprimat încrederea în justiție, situație în care procesele în desfășurare nu trebuie să fie afectate de declarații.... Citește mai mult
Clujenii se plâng că de câteva zile nimeni nu a ridicat gunoaiele de la mai multe puncte gospodărești din toate cartierele orașului. Deșeurile sunt împrăștiate și e mizerie în mai multe zone.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!