fbpx

Chestionarul referitor la percepţia activităţii în cadrul Curții de Apel Cluj

Curtea de Apel Cluj a pus la dispoziţia persoanelor interesate Chestionarul referitor la percepţia activităţii în cadrul instanţelor de judecată, adoptat prin Hotărârea CSM nr. 2646/2023.

”Chestionarul este disponibil atât în format fizic, la sediul tuturor instanțelor din raza Curții de Apel Cluj (compartimentele registratură si arhivă), cât şi în format online, pe portalul instanţelor de judecată, la secţiunea „Informaţii de interes public”.

In ceea ce privește Curtea de Apel Cluj, ca instanță de sine stătătoare, chestionarul este disponibil si pe website-ul instituției, www.curteadeapelcluj.ro, la secţiunea „Despre noi – Chestionar percepția activităţii” (AICI chestionarul  -n.red)

Suplimentar, pentru a veni în ajutorul justiţiabililor care nu deţin dispozitive cu acces internet, chestionarul este disponibil pentru completare şi în format electronic pe InfoKioskul Curţii de Apel Cluj. Proiectul de afişare a chestionarului în format electronic pe InfoKiosk-urile instanţelor este în fază de pilot, urmând a fi extins la nivelul tuturor instanţelor.”, a transmis Curtea de Apel.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns