fbpx

Cel mai prost drum spre o rezervație naturală FOTO/VIDEO

Cel mai prost drum spre o rezervație naturală este probabil cel care duce la Stufărișurile de la Sic, cunoscute și ca Delta Transilvaniei. Gropile sunt atât de dese și de mari că în unele locuri nu pot fi ocolite.

Pentru a ajunge în comuna Sic din județul Cluj sunt două variante: una prin Jucu de Sus, care este impracticabilă cu mașina și a doua prin Gherla, pe care se poate încă circula. Problema cea mare apare între satul Săcălaia, unde este Lacul Știucilor, și comuna Sic, unde, pe o porțiune de 3 kilometri, gropile sunt mai dese decât peștii din lac.

De cum se intră în comuna Sic, drumul se schimbă în bine și puteți merge în tihnă până la minunăția de la Stufărișuri, rezervație naturală de tip avifaunistic. Nici aici, însă, turiștii nu scapă de stilul pur românesc de bătaie de joc la adresa frumuseților naturii. Poteca de lemn ce străbate stufărișul este plină de găuri sau balustrade lipsă.

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Daca si asta e drum rau, inseamna ca nu ati fost pe drumul Rachitele – Doda Pili – Ic Ponor – Padis. Mai ales daca nimeriti in fata tractorul cu lama care cica “indreapta” drumul. Si mai ales dupa Doda Pili. Sau pe drumul Doda Pili – Belis Fantanele. Acolo drumuri rele, nu ce ati aratat in poze.

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina