Cea mai sportivă societate de avocatură din Cluj FOTO

Între numeroasele echipe ale multinaționalelor cu sedii în Cluj, în special din IT, de la Crosul Companiilor, avocatura a fost reprezentată de patru echipe, toate de la aceeași societate, Budușan și Asociații. De asemenea, șase avocați de la această casă de avocatură au alergat la individual.

Avocații de la SCA Budușan și Asociații participă la cele două mari evenimente dedicate alergătorilor din Cluj, Maratonul Internațional și Crosul Companiilor, de șase ani, fiind tot mai mulți în fiecare an. Practic, cei de la Budușan și Asociații participă la competiții de când s-a înființat asociația care le organizează, CS Runners Club, căreia societatea de avocatură îi oferă consultanță juridică. ”Eu cu Flavia și cu Odette alergam dinainte să colaborăm cu Runners Club. Pe parcurs, ni s-au alăturat și alții din firmă. S-au luat unii după alții și acum aleargă cam toți.”, ne-a spus Luiza Budușan, fondatorul societății.

SCA Budușan & Asociații a avut patru echipe de câte trei concurenți la Crosul Companiilor, două la masculin și două la feminin. Toate echipele au luat startul deodată, de pe Cluj Arena și au avut de alergat un traseu de 3 kilometri, două ture.  Regula a fost  Avocații și-au dat și nume la echipe, originale: Legal Deers (Căprioarele juridice) – Luiza Budușan, Iulia Szombati și Stefana Pop/ Avocateam: Christa Jenei, Delia Mihalca și Denisa Sandru/ Fast and Legal (Iute și legal) – Marian Bota, Vlad Stan și Arpad Kelemen/ Legal Runners – Andrei Coldea, Dan Moș și David Talpeș. La individual au participat alți șase reprezentanți ai societății de avocatură: Mihaela Cristea, Odette Schmidsfelden, Diana Olosutean Micu, Adela Badau, Ramona Mocian și Adrian Milos. ”Minte sănătoasă în corp sănătos”, e filosofia după care spune că se ghidează Luiza Budușan. Nicio echipă a avocaților nu a urcat pe podium, dar importantă e participarea și mișcarea. Cu siguranță, vor alerga mai repede între sălile de judecată, pe holurile instanțelor 🙂

Titulara unui cabinet individual, în față la individual

Ramona Tod, titualra unui cabinet idividual de avocatură, s-a clasat pe locul 52 din 347 de concurenți la categoria individual feminin, având cel mai bun timp dintre avocate. ”A fost prima participare la un cros, dar vor mai urma. Am păstrat orgoliul de individual in “lupta” cu societățile, funcționează, e autentic”, ne-a spus Tod.

Ramona Tod, în centrul imaginii, cu pantaloni negri
Ramona Tod, în centrul imaginii, cu pantaloni negri

”Cantemir”, aproape de podium

Mediul juridic a fost reprezentat la Crostul Companiilor și de către o echipă feminină de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj, în frunte cu lectorul Camelia Reghini. Echipa a fost aproape de a ocupa o poziție de podium la secțiunea echipe feminin.

Inculpatul alergător

stefan-cadar-la-crosul-companiilorLa categoria individual a alergat și patronul firmei de transport Fany, Ștefan Cadar, inculpat într-un dosar aflat pe rolul instanței pentru că ar fi dat mită. Acesta a mai participat la astfel de competiții, spunând că o face pentru a promova sportul și mișcarea, dar și pentru a-i dat un exemplu fiului său.

 

 

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns