fbpx

Ce au spus Dr. Alban, No Mercy și Mr. President înainte de concertul de diseară

Artiștii anilor 90 cunoscuți ca Dr. Alban, No Mercy și Mr. President au susținut, astăzi, o conferință de presă în care au vorbit despre muzică și Cluj. Aceștia, alături de E-Type, vor concerta în această seară la Sala Polivalentă în cadrul evenimentului We Love Retro.

Dr. Alban, No Mercy și Mr. President au fost însoțiți la conferință de celebrul Nana, care a intermediat aducerea lor la Cluj, și organizatorul evenimentului, Iancu Șerbănescu.

Potrivit Clujulcultural.ro, toţi artiştii au spus că internetul a schimbat lumea şi că a trebuit să se adapteze, iar principalul canal pentru muzică este You Tube, care mijloceşte difuzarea muzicii lor cât mai mult. De asemenea, toţi au spus că folosesc Facebook pentru a menţine cu publicul lor o relaţie. De asemenea, au precizat că oamenii iubesc anii 90 enorm pentru că muzica după 2000 nu îi mai satisface aşa mult şi vor să retrăiască melodiile vechi.

”Clujul e un oraş minunat, cu fete frumoase şi public entuziast”, a spus Dr. Alban. Mai multe detalii în înregistrarea video de mai jos.

A doua seară We love retro îi propune pe Dr. AlbanNo Mercy, Mr.President şi E-Type. De la ora 21.00 puteţi să îi vedeţi pe aceşti artişti care au marcat anii 90 la Sala Polivalentă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina