Cazări pentru Untold 2015, plătite prin instanță

Judecătoria Cluj-Napoca a admis cererea de chemare în judecată a unei firme de turism care a oferit cazări anul trecut organizatorilor Untold Festival.

Judecătoria Cluj-Napoca s-a pronunțat în procesul intentat de Unita Turism Holding SA împotriva ”Federația Share Cluj-Napoca, organizatoarea Untold Festival”, așa cum apare pe portalul instanțelor de judecată.

Soluția pe scurt: ”Admite cererea de valoare redusa formulata de reclamanta.”

Unita Turism a deschis un proces civil la Judecatoria Cluj-Napoca in 25 ianuarie 2016, față de organizatorii primei ediții a festivalului Untold, Federatia Share. Prin aceasta actiune, Unita si-a recuperat o datorie de 4.500 de lei pentru servicii de cazare oferite organizatorilor festivalului.

Unita Turism are mai multe unitati de cazare in Cluj-Napoca, intre care Hotel Belvedere, Vila Casa Alba si Campingul din Faget. In perioada desfasurarii Untold 2015, din reteaua Unita facea parte si Hotel Sport, intre timp vandut de societate.

Luna trecută, instanța a dispus plata datoriilor pentru ambulanța privată și ridicarea gunoiului de la festival. 

Amintim că Untold Festival, finanțat anul trecut de Primărie cu 450.000 euro, a fost mutat anul acesta, cu tot cu ”palmares”, pe firma Untold SRL de către Bogdan Buta, un exponent al noii generații de ”băieți deștepți”.

Comments

comentarii

După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult
Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns