fbpx

”Câteva observații în legătură cu văicăreala pentru magistrații care se cer la pensie (de lux)”

Avocata Cosmina Cerva din Baroul București are o altfel de opinie despre îngrijorările privind plecările judecătorilor din sistem.

”Câteva observații în legătură cu vaicareala pentru magistrații care se cer la pensie (de lux):

1. Alo, avocații vorbăreți, militați pentru intrarea în magistratura a avocaților cu vechime de 10 ani daca tot ieșiți public. Ați văzut destul de bine cât a avut de suferit actul de justiție din cauza magistraților proveniți din milițieni sau tineri necopți spălați pe creier la INM.

2. Alo, magistrații doritori de prețuire, băgați capul la cutie. Prețuire primește un om pentru ceea ce face deosebit in viața lui. Voi faceti totul pentru bani! Punct.
Băgați un ochi pe sondajele care masoara încrederea în justiție și fugiți in lume…..daca se poate fara pensii speciale.

3. Da, va fi o criza de magistrați după pensionarea câtorva zeci (aia speriați că nu mai apuca pensii speciale) dar nu se va prăbuși tara.

Daca nu vreti sa va mai furați singuri căciula, verificati cate ore lucrează, efectiv, un procuror pe zi. Doua sau trei, in rest este la cafea, in pauza de masa, lipsa de la birou (că doar in birouri își desfășoară activitatea), liber, in concediu, etc. Nu are chef să vorbească cu părțile, cu avocații, cu nimeni.

Judecătorii? Nici ei nu se prea spetesc cu munca. Trei din cinci nu citesc dosarele (vorbesc doar de judecătorii care intra in dosare penale). Se vede cu ochiul liber, in sala sau in motivari, că nu au deschis sutele de volume arhivate frumos și prăfuite. Au multe dosare într-o ședință? Au. Asta le este munca…..foarte bine plătită.

5. Să plece toți, să se facă pensionari de lux, să-si scrie memoriile poate așa aflăm și noi, din gura lor, ce justiție au făcut cat au primit bani de la cetățenii acestei țări.”, a postat avocata Cerva pe Facebook.

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!