fbpx
”U” Cluj - UTA Arad (sursa foto ucluj.ro fotograf Cristi Cosma)

Cât cheltuie ”U” Cluj pentru meciurile fără chirie de pe Cluj Arena

Ultimul raport de activitate al administratorului judiciar ”U” Cluj arată cât a cheltuit societatea în septembrie pentru meciurile de acasă de pe Cluj Arena, chiar dacă nu plătește chirie.

Universitatea Cluj nu plătește chirie pentru meciurile de pe Cluj Arena în baza unui protocol prin care încasările din bilete intră în conturile stadionului. Cu toate acestea, societatea FC Universitatea Cluj SA are cheltuieli ridicate pentru organizarea meciurilor de acasă de pe arenă. Aceste plăți sunt prezentate defalcat în ultimul raport de activitate al administratorului judiciar din dosarul de insolvență al clubului.

De exemplu, la meciul contra UTA Arad au existat următoarele cheltuieli: 7160 lei pentru arbitraj, 7.068 lei pentru pază și ordine, 2.090 lei cantonamentul, 400 lei protocolul, rezultând un total de 16.718 lei (3.800 de euro) pentru un meci.

Meciul cu FCSB din Cupă a fost mai scump: 7.160 lei arbitrajul, 12.896 lei paza și protecția, 2.940 lei cantonamentul, 559 lei protocol, 1.500 lei amenda de la Jandarmerie, în total 25.055 lei. (5.700 euro). Noroc că la meciul cu FCSB, clubul a vândut publicitate pe tricourile de joc la cinci firme, cu sume între 5.400 li 10.000 de lei.

Razvan Greu
Razvan Greu

Mai jos puteți vedea plățile pentru toate meciurile de acasă ale ”U” Cluj, care au totalizat 73.293 lei (16.650 euro), plus alte cheltuieli lunare ale clubului. Vedeți și la cât ajunge totalul general de plăți din septembrie și cât au fost încasările.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Odată cu transmiterea meciurilor din Liga II pe Digi Sport 4, administratorul judiciar vrea să afișeze bannere publicitare pe stadion, din care ar face bani frumoși pentru club, însă conducerea Cluj Arena solicită o taxă de 800 de lei la fiecare banner. În condițiile în care în liga II un banner se vinde cu 3-400 de euro, ”U” nu ar rămâne cu mare lucru.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina