fbpx

Câștigurile online la jocuri de noroc – Cât de reale sunt și cum le poți obține?

Mediul online a fost un subiect destul de delicat foarte mulți ani, din punct de vedere al securității sale. De-a lungul zecilor de ani, în mod special la începutul internetului, acest univers virtual nu oferea prea mare protecție, inclusiv când era vorba de date personale sau bancare. Din cauza mai multor situații neplăcute legate de furt de identitate și alte ilegalități de acest fel, a rămas o umbră de îndoială când este vorba de menționarea anumitor informații online. 

Tehnologia a evoluat din ce în ce mai mult și mai repede, în mod special în ultima vreme, astfel încât au fost create și îmbunătățite numeroase modalități de protejare a utilizatorilor. În cazul operatorilor de jocuri de noroc, pentru a fi acordată licența lor de funcționare de la ONJN, ei trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Printre beneficiile oferite de un cazino licențiat se numără capacitatea cazinoului de a cripta și coda informațiile jucătorilor, pentru ca ele să nu fie folosite de persoane rău intenționate. 

Află mai multe despre acest subiect în continuarea articolului, dar și despre câștigurile pe care le poți obține, despre cât de reale sunt și cum ai putea să le obții.

De ce este important să alegi un cazino licențiat și cum îți afectează asta câștigul la jocuri de noroc online?

Oficiul Național al Jocurilor de Noroc din România are un proces riguros prin care cercetează operatorii (online și offline), pentru ca aprobarea să fie dată doar celor mai bune agenții, din punct de vedere legal și tehnic. Astfel, un cazino cu licență, are platforme sigure, stabile, metode de protecție adecvate și respectă obligațiile pe care le are față de membrii săi. 

În cadrul procesului de creare a unui cont, îți vor fi solicitate diverse informații cu caracter personal, pe care trebuie să le oferi astfel încât să îți poată fi creat profilul. În plus, după ce ai încheiat acest pas, va fi nevoie să parcurgi și procedura Know Your Client (KYC), prin care aduci diverse “dovezi” ale datelor oferite anterior. 

Toate aceste etape sunt legale, sunt impuse prin lege, astfel încât cazinoul să poată verifica și demonstra, dacă este cazul, că toți jucătorii săi au peste 18 ani, au un singur cont activ și nu au un istoric negativ, care ar putea fi favorabil unor probleme frauduloase. Informațiile pe care le oferi unui operator licențiat sunt criptate și la ele are acces doar personalul autorizat, care are rolul de a compara informațiile pentru a-ți aproba contul.

Dacă îți desfășori activitatea la un cazino ilegal, fără licență, riști ca datele personale și bancare să fie furate, riști ca investițiile pe care le faci să fie pierdute fără să ai șansa de a-ți încerca norocul la cazino, dar și să ai parte de diverse neplăceri legale. Nu durează mult și nu este greu să faci alegerea potrivită, alegerea sigură.

Cum poți obține câștiguri la cazinourile online din România?

Odată ce ți-ai creat cont la un operator licențiat, vei beneficia destul de probabil, de un pachet de bun venit. În funcție de cazino, el poate să conțină diverse surprize care să te ajute să-ți diminuezi riscurile, dar și să-ți crești șansele de reușită. Folosește acest cadou pentru a descoperi cât mai multe jocuri din portofoliul agenției, pentru a studia care sunt titlurile mai avantajoase.

Înainte de a începe acest proces de studiu plăcut, îmbinat cu distracție, este bine să știi câte ceva și despre titlul pe care-l vei “cerceta”. Vezi ce RTP are, care este volatilitatea sa, dacă are funcții speciale și în ce constau. Fiecare detaliu de acest fel contribuie la creșterea sau scăderea șanselor de câștig.

Chiar dacă în cazul jocurilor de noroc, nimic nu este sigur, există diverse modalități prin care-ți poți influența șansele de a avea și profit. Acest lucru se face printr-un joc responsabil combinat cu o informare atentă înainte de plasarea unei mize și cu aplicarea unei tehnici adecvate. Toate acestea îmbinate, te vor ajuta să ai rezultatele dorite, mai repede decât dacă ai juca la întâmplare, dezorganizat.

Comments

comentarii

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!