fbpx

Captură consistentă de droguri la Cluj. Traficanții aveau arme

Polițiștii BCCO Cluj au găsit peste 100 de grame de cannabis și 240 de grme de etnobotanice la perchezițiile efectuate astăzi în Cluj-Napoca, Turda și Florești. De asemenea, au găsit la traficanți arme.

UPDATE  Opt inculpați au fost arestați preventiv: Adrian Ionuș Porumb, Roland Iakab, Daciana Chereji, Radu Preda, Flaviu Oltean, Dorin Gherman, Andrei Mihai Wolff și Elias Dairatani.

”La data de 6 iulie a.c., polițiștii au efectuat 11 percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca, municipiul Turda şi în comuna Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi procurat, comercilizat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o puscă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe.

De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere.

Activitațile au beneficiat de spirjinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj-Napoca și al Grupării de Jandarmi Mobilă „ Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca.”, se arată în comunicatul Poliției.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina