fbpx

Prefectul de Cluj a fost confirmat cu COVID-19

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, potrivit surselor CLUJUST. Atât Abrudean, cât și soția lui, avocata Adina Gavril, sunt asimptomatici.

ȘTIREA INIȚIALĂ

După mai bine de trei luni în prima linie a informării despre situația din Cluj privind infectările cu COVID-19, prefectul Mircea Abrudean a fost infectat cu noul coronavirus.

Contactat de Clujust, prefectul a confirmat scurt informația, precizând că urmeaz să comunice mai multe pe această temă.

UPDATE

Prefectul Abrudean s-a testat după ce a mers la Urgențe cu micuțul lui.

“In cursul serii de 4 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalita. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 5 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici.

In cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.

Consider că este extrem de importanta transparenta, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică.

Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii sa fie responsabili, sa se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații.

Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate și succes in tot ceea ce faceți. Va voi tine la curent cu evoluția situației., a transmis prefectul

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina