fbpx

Blue Air a sărbătorit cursa Cluj-Liverpool pe ritmurile The Beatles

Blue Air a lansat de curând trei rute noi din Cluj Napoca, spre București, Liverpool și Dublin. Reprezentanții companiei au venit la Cluj împreună cu oficiali de la Aeroportul John Lennon din Liverpool pentru a sărbători și a discuta cu agențiile de turism. Atmosfera a fost întreținută de David & Six Martini Band, care au interpretat cover-uri după legendarii The Beatles, simbol al orașului Liverpool.

Blue Air a marcat cele trei curse printr-o prezentare a companiei în fața agenților de turism din Cluj, o prezentare a orașului Liverpool, dar și o petrecere în stil britanic.  La eveniment au mai participat reprezentanții Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

Blue Air prezentare2

 

Ruta internațională către Liverpool, dar și cea către Dublin se va opera de pe aeroportul din Cluj Napoca cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, respectiv marți și sâmbătă. Prețul biletelor pentru destinația Liverpool încep de la 19,99 euro. Reprezentanții Blue Air au subliniat că nu este o companie ”low cost”, ci una ”smart travel”.

Odată cu lansarea noilor rute, Cluj-Napoca devine al şaselea aeroport din România pe care Blue Air operează. Compania deține în prezent o flotă de 28 aeronave Boeing 737.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air: „Este un inceput cu succes ce va fructifica noi rute pe viitor si o prezenta stabila a companiei la Cluj-Napoca. Multumim aeroportului pentru suportul aratat de-a lungul timpului, doar asa am putut dezvolta cele cinci rute pe care le avem la vanzare la ora actuala. Am crescut, dar spiritul nostru este tanar, deschis si dorim sa fie, in primul rand, aproape de pasageri dar si alaturi de agentii de voiaj.”

Blue Air  inregistreaza anul acesta cresteri spectaculoase, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului, la un total de 3 milioane de pasageri in 2016, fata de anul precedent. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.

Pasagerii companiei vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Cluj-Napoca – Liverpool la bordul aeronavelor Boeing 737, beneficiind de siguranta, confort sporit si o durata redusa de zbor. Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 19.99 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse si locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg. Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

reprezentant aeroport liverpool

Rav Sidhu (foto sus), directorul de marketing al Aeroportului John Lennon din Liverpool a prezentat atuurile orașului declarat în 2008 Capitală Culturală a Europei, titlu pe care și-l dorește și Clujul în 2021. Reprezentantul aeroportului a vorbit despre muzeele care în Liverpool pot fi vizitate pe gratis, despre celebrele echipe de fotbal Liverpool și Everton, dar și despre viața de noapte efevescentă a orașului, în specia în zona maritimă.

Liverpool este cunoscut drept  orașul celebrilor The Beatles, motiv pentru care compania i-a invitat pe cei de la David & The Six Martini Band să interpreteze melodii ale faimoasei trupe.

david sic martini la livada

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina