fbpx
foto cu titlu exemplificativ

Bărbatul care a hărțuită-o pe farmacistă lucrează la AJOFM și așa i-a obținut datele. O urmărea de 1 an și jumătate

Clujust vă prezintă detalii despre cazul bărbatului reținut în 2 decembrie de polițiști pentru hărțuire. Acesta îi trimitea mesaje și o urmărea de 1 an și jumătate. Din cauza lui, tânăra și-a schimbat locul de muncă și reședința.

Povestea a început în iulie 2018, când bărbatul de 43 de ani a intrat în farmacia Dona din piața Mărăști sa cumpere ceva și de atunci i s-a pus pata pe farmacista de 24 de ani.

Potrivit unor surse judiciare bine informate, Cosmin T. a început să o urmărească și cum suspectul lucrează la AJOFM, a avut acces la datele ei și a început să o caute pe Facebook, sa îi scrie pe whatsapp, să îi lase flori în parbriz, să dea târcoale in jurul locuinței ei. Tânăra are iubit, dar suspectul i-a scris și iubitului ei să se despartă de ea, că el vrea să o ia de soție. De asemena, i-a scris și mamei fetei pe Facebook. Suspectul și-a făcut un cont fictiv de Instagram special pentru pasiunea lui (foto jos)

Iată ce mesaje i-a scris iubitului tinerei:

”Au vorbit și față în față, iar el i-a spus că e mort după ea și i-a cerut să se mărite cu el”, spune sursele noastre.

Tânăra a făcut plângere penală in septembrie 2018 la Secția 2 Poliție și abia in martie 2019, anchetatorii l-au făcut pe bărbat suspect. El a recunoscut tot cu nonșalantă, dar a spus ca nu se poate abține fiindcă e îndrăgostit de ea. Din martie de când a devenit suspect, a continuat să o hărțuiască.

In mai, tânăra și-a anagajat avocat, care a depus probe suplimentare la dosar. Poliția a dispus extinderea urmăririi penale pentru acte materiale noi (din martie pana în prezene) și l-au reținut 24 ore.  Apoi, deși polițiștii s-au dus la procuror să îi ceară să îl transforme în inculpat și să dispună control judiciar, procurorul nu a fost de acrod, așa că acum suspectul e liber să facă ce vrea.

”Fata e atat de terorizată ca a trebuit sa își schimbe locul de munca și sa își schimbe și reședința”, spune sursa care ne-a dezvăluit povestea.

Fostele colege ale tineri din farmacie au declarat, ca martori, în dosar că bărbatul, care este căsătorit și are doi copii minori, a intrat intr-o zi cu copiii în farmacie, le-a arătat-o pe Iulia și le-a zis: ”Vedeți? Ea va fi viitoarea voastră mămică!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns