fbpx
Acasă » ȘTIRI » Bărbat reținut pentru că și-a sechestrat și tâlhărit concubina

Bărbat reținut pentru că și-a sechestrat și tâlhărit concubina

Un bărbat de 33 de ani din Florești a fost reținut pentru că și-a sechestrat și tâlhărit concubina în vârstă de 22 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție Rurală Florești au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și tâlhărie calificată.

”În seara zilei de 11 noiembrie a.c., cel în cauză – un bărbat, de 33 de ani, din Florești, s-ar fi deplasat la locul de muncă al concubinei sale unde ar fi făcut scandal și i-ar fi sustras femeii telefonul mobil,  prin violență.

Mai mult, acesta ar fi obligat-o pe femeia în vârstă de 22 de ani, prin constrângere fizică, să se deplaseze spre domiciliu. Ajunși la domiciliu, bărbatul ar fi continuat să o agreseze pe femeie și i-ar fi sustras acesteia circa 300 de lei și documente de identitate. Totodată, acesta ar fi ținut-o pe femeie în locuință, împotriva voinței sale.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și tâlhărie calificatăCercetările sunt continuate de către polițiști.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns