fbpx

Bărbat înjunghiat de soție după ce i-a reproșat că nu știe să învelească sarmalele

Un bărbat dintr-un sat din județul Botoșani a fost înjunghiat de soție, în Sâmbăta Patimilor, după ce i-a reproșat acesteia că nu știe să învelească sarmalele.

Potrivit Monitorul de Botoșani, o ceartă între doi soţi s-a terminat pe masa de operaţii pentru bărbat. Întâmplarea a avut loc chiar în Sâmbăta Patimilor, iar scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la un motiv aparent banal. Astfel, femeia, în vârstă de 55 de ani, din Albeşti,  le-a spus cadrelor medicale că bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-ar fi reproşat că nu ştie să învelească sarmalele. În acel moment, femeia nu s-a mai putut controla şi, exasperată de agresiunile la care a fost supusă de-a lungul anilor, şi-a ieşit din fire, a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt cu putere în abdomen partenerului său.

„Deocamdată doamna este internată la Psihiatrie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi urmează să fie audiat. În urma analizei tuturor factorilor, expertizarea medicală a femeii, stabilirea discernământului acesteia, se va stabili modul de creare a leziunii şi intenţia autoarei. Sunt trei factori care vor fi luaţi în calcul pentru a ne putea pronunţa”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns