Acasă » ȘTIRI » Bărbat arestat pentru că a agresat sexual o minoră într-un local din Turda

Bărbat arestat pentru că a agresat sexual o minoră într-un local din Turda

Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru că a agresat sexual o minoră într-un local din Turda.

”La data de 25 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 17 ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, a fost agresată sexual în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea faptei.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Surse judiciare spun că bărbatul ar fi urmărit-o pe tânără la baie, a atins-o în zonele intime și a obligat-o să-l atingă și ea în zona intimă.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar la data de 26 februarie, bărbatul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Turda care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de „agresiune sexuală”.

Solutia pe scurt: ”În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Rusu Augustin  – , cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin.1 şi alin.2 lit.c C.pen., cu aplicarea 41 alin.1 C.pen. raportat la art.43 alin.1 şi alin.5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 26.02.2019 până la data de 27.03.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu avocat M R , în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 26.02.2019, ora 15.30. ”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina