fbpx

Avocatul Tasnadi Szilard a fost numit oficial prefect al Clujului

Deși președintele CJ Cluj Alin Tișe (PNL) a criticat propunerea, Guvernul a aprobat numirea în funcția de prefect al Clujului a avocatului Tasnadi Szilard de la UDMR, care devine astfel primul prefect maghiar din Cluj.

Miercuri, 3 martie, Guvernul României a aprobat oficial noua conducere a Prefecturii Cluj, adică prefectul și cei doi suprefecți.

Noul prefect al județului Cluj va fi Tasnadi Szilard de la UDMR, iar subprefecții vor fi Irina Munteanu (PNL) și Camelia Sălcudean (PLUS).

„Guvernul a numit în ședința de miercuri și patru prefecți propuși de UDMR. Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad- Tóth Csaba, Cluj – Tasnádi István Szilárd, Satu Mare –Altfatter Tamás-Ferenc își continuă activitatea ca prefect, Sălaj – Dari Tamás”, a anunțat UDMR, citat de clujulpolitic.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina