fbpx

Avocatul Ciprian Păun a fost la un pas de moarte. De pe patul de spital a transmis: “voi reveni!”

Avocatul Ciprian Păun din Baroul Cluj a căzut într-un pârâu de munte de lângă Colibița, jud. Bistrița -Năsăud, fiind salvat de la morte de un medic aflat in timpul liber.

”Un bărbat de 41 de ani, care a căzut sâmbătă într-un pârâu din zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud şi a intrat în stop cardiorespirator, a primit primul ajutor și a fost salvat de la morte de la un medic aflat în timpul liber”, a anuntat Agerpres, care citează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Evenimentul a avut loc în zona Izvorul Zânelor din localitatea Miţa, aflată în apropierea lacului de acumulare Colibiţa.

Potrivit celor de la ISU, victima a fost scoasă din apă inconştientă, iar medicul aflat în zonă a dat primul ajutor. „Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiore pirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardiorespirator, după câteva minute de aplicare a protocolului.

Bărbatul căzut în pârâu, aflat în stare de hipotermie, a fost preluat conştient de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care l-a stabilizat şi l-a pregătit pentru a fi transportat cu elicopterul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Am aflat cu surprindere că este vorba de avocatul Ciprian Păun din Baroul Cluj, care a sărit în apa înghețată și l-a scos pe fiul său de 15 ani, care căzuse încercând să recupereze un telefon. Pentru a-l scoate pe băiat, Păun a intrat la fundul apel, fiind dus de vâltoare sub un pod de gheață. Un martor a spart podul de gheață cu un târnăcop, dar avocatul își pierduse cunoștința.

De le patul de spital, avocatul Păun a transmis:

“Dragi prieteni , Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!”

 

Comments

comentarii

Guvernul a decis cine va fi noul prefect la Clujului. Este vorba despre tânărul avocat Tasnádi István Szilárd din UDMR.... Citește mai mult
UBB Cluj-Napoca susține Universitatea București pentru decizia de a exmatricula cei 45 de studenți care au fraudat mai multe examene.... Citește mai mult
Sinucidere șocantă! Un tânăr de doar 23 de ani a fugit gol pușcă prin cartier, iar apoi s-a aruncat de la etajul 6.... Citește mai mult
O nouă dezbatere CIIC va avea loc joi, 4 martie 2021, începând cu ora 17:00. Dezbaterea va fi în mediul online.... Citește mai mult

Lasă un răspuns