fbpx

Avocata după vizita la Udrea: “ A rămas șocată de …”

Avocata Silvia Uscov a fost in vizită la penitenciar la clienta ei Elena Udrea pentru a-i duce motivarea la respingerea contestației în anulare și a o dezbate.

“Astăzi i-am dus dnei Udrea la Penitenciarul Târgșor motivarea deciziei din 07.04.2022 prin care s-a respins contestația în anulare și am petrecut 4h pentru a discuta pe marginea acesteia.

A rămas șocată de ceea ce nu poate fi descris decât ca o încercare disperată de a justifica un abuz care nu are, de fapt, nicio justificare în drept.

Concluzia nu poate fi decât că nu s-a vrut rejudecarea procesului pentru că atunci ar fi trebuit să o achite în lipsa unor probe veritabile ale infracțiunilor.

În prezent susțin că se află într-o detenție nelegală deoarece nu este nicio diferență din punctul de vedere al legii dacă a fost judecată de un complet nelegal al ICCJ sau ar fi fost judecată de vecinii din bloc ori bătrânele adunate pe o bancă la poartă.

Nu contează ce sau câte poșete are un om, el are aceleași drepturi ca noi toți!

Speranța este una singură: luni, la ICCJ, în cadrul ultimei căi de atac, recursul în casație.

ICCJ a comis un abuz evident (nici nu mai contează numele judecătorilor), tot ICCJ are îndatorirea să îl îndrepte!

Jus est ars boni et aequi – Dreptul este arta binelui și a echității”, a relatat avocata.

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!