fbpx

Avocata Cosmina Cerva anunță un jaf din banii pentru pensiile avocaților. Are și dovada

Consiliul Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) a decis a înființat o comisie formată din trei membri remunerați cu 1.500 euro/lună – doi dintre ei și 2.000 de euro/lună – responsabilul de proiect. Avocata Cosmina Cerva atrage atenția că membrii consiliului CAA încasau deja indemnizații pentru activitatea prestată și nu pot primi alte indemnizații pentru a supraveghea încă o dată. In plus, unul dintre cei trei este Ioan Turculeanu, care este vicele UNBR responsabil cu supravegherea activității CAA.

”Jaf din banii de pensii. Din ce in ce mai des îmi pun întrebarea dacă cei aleși să ne reprezinte nu lucrează împotriva noastră.

Dacă inițial au fost doar informații venite pe surse din interiorul Baroului București acum avem și dovada scrisa. Decizia Consiliului CAA nr. 32/03.09.2021 prin care șmecherii și-au aprobat indemnizații nete de mii de euro pe lună a fost postată pe site dar retrasă imediat.

O noua comisie care verifică nimic se naște pentru a toca din banii noștri pentru pensii!

Consilierul avocat Cojan a votat și a decis să-și dea singurel, pentru merite deosebite, 1500 euro/luna, sumă netă. Cu alte cuvinte și-a făcut singur parte pentru a supraveghea investiția aprobată tot de el la Techirghiol.

Consilierul avocat Petroșel (mai Norocel decât Cojan ) a votat și a decis să-și dea singurel, pentru merite deosebite, 2000 euro/luna, sumă netă. Cu alte cuvinte și-a făcut singur parte pentru a supraveghea investiția aprobată tot de el la Techirghiol.

Și bomboana de pe coliva, Cojan și Petroșel au decis să-i dea și lui Turculeanu 1500 euro/luna, spor de închis ochii. Altfel nu se explică cum o incompatibilitate poate fi premiată prin decizie de consiliu.  Știți, domnul Turculeanu este vicepreședintele UNBR responsabil puțin cu verificarea activității CAA.

Domnilor consilieri UNBR, domnule președinte Briciu, domnilor din CP, când terminați petrecerea de la Mamaia și închideți dansul pe mese poate vă aplecați și asupra acestei decizii mizerabile!

PS- solicitați consilierilor din barourile dumneavoastră să nu aprobe aceasta decizie!”, a scris Cosmina Cerva.

Comments

comentarii

În 2021, echinocţiul de toamnă are loc astăzi, 22 septembrie, la ora 22:21 şi reprezintă momentul în care Soarele, în mişcarea sa aparentă anuală, trece prin punctul de intersecţie a eclipticii cu ecuatorul ceresc.... Citește mai mult
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, 22 septembrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj.... Citește mai mult
O echipă de control a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a verificat depozitele carmangeriei Moldovan, după ce în spațiul public au apărut reclamații la adresa produselor comercializate.... Citește mai mult
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar asta înseamnă că începem să scoatem din dulap hainele mai călduțe și accesoriile potrivite.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!